Yalova Üniversitesi
Armutlu MYO Gıda İşleme Bölümü
ANASAYFA
TANITIM
Tanıtım Broşürü
Tanıtım Videoları
Genel Bilgilendirme
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı
Türkçe
English
Türkçe
English
BÖLÜM
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Bölüm Başkanı Mesajı
Organizasyon Şeması
Türkçe
English
AKADEMİK
Akademik Kadro
Akademik Takvim
Komisyonlar
Türkçe
English
ÖĞRENCİ
Öğrenci Bilgi Sistemi
Erasmus
Standart Formlar
Aylık Yemek Menüsü
Staj
Ders İçerikleri
Kütüphane
Mezun Öğrenci Sistemi
Diploma Sorgulama
Türkçe
English
PROGRAMLAR
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi
Hakkında
Ders Planları
Türkçe
English
Gıda Teknolojisi
Hakkında
Ders Planları
Türkçe
English
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Hakkında
Ders Planları
Türkçe
English
Türkçe
English
LABORATUVARLAR
Alg Üretim Laboratuvarı
Bilgisayar Laboratuvarı
Gıda Analiz Laboratuvarı
Gıda İşleme Laboratuvarı
Histoloji ve Hematoloji Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Süt Ürünleri Uygulama Laboratuvarı
Türkçe
English
KALİTE
Bölüm Kalite Komisyonu
Bölüm Danışma Kurulu
Kalite Faaliyetlerimiz
Bölüm Kalite Komisyonu ve Akreditasyonu Çalışmaları
Türkçe
English
Kalite Koordinatörlüğü
BKYS
BKYS Giriş
BKYS Döküman
Türkçe
English
Türkçe
English
İLETİŞİM
Türkçe
English
armutlumyo@yalova.edu.tr
0 (226) 817 73 04
Türkçe
 
English
 
Yalova Üniversitesi
Armutlu MYO Gıda İşleme Bölümü
ANASAYFA
TANITIM
Tanıtım Broşürü
Tanıtım Videoları
Genel Bilgilendirme
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı
BÖLÜM
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Bölüm Başkanı Mesajı
Organizasyon Şeması
AKADEMİK
Akademik Kadro
Akademik Takvim
Komisyonlar
ÖĞRENCİ
Öğrenci Bilgi Sistemi
Erasmus
Standart Formlar
Aylık Yemek Menüsü
Staj
Ders İçerikleri
Kütüphane
Mezun Öğrenci Sistemi
Diploma Sorgulama
PROGRAMLAR
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi
Hakkında
Ders Planları
Gıda Teknolojisi
Hakkında
Ders Planları
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Hakkında
Ders Planları
LABORATUVARLAR
Alg Üretim Laboratuvarı
Bilgisayar Laboratuvarı
Gıda Analiz Laboratuvarı
Gıda İşleme Laboratuvarı
Histoloji ve Hematoloji Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Süt Ürünleri Uygulama Laboratuvarı
KALİTE
Bölüm Kalite Komisyonu
Bölüm Danışma Kurulu
Kalite Faaliyetlerimiz
Bölüm Kalite Komisyonu ve Akreditasyonu Çalışmaları
Kalite Koordinatörlüğü
BKYS
BKYS Giriş
BKYS Döküman
İLETİŞİM
Anasayfa
>
Duyurular
>
Gıda Teknolojisi Ders Programı
Gıda Teknolojisi Ders Programı
27.09.2023
2023 Güz Dönemi Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Programı Ders Programı.
Dosya Adı
Gıda Teknolojisi.pdf
İndir
Göster
Son Duyurular
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Ders Programı
27.09.2023
Gıda Teknolojisi Ders Programı
27.09.2023
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Ders Programı
27.09.2023
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Kayıt Yenileme İşlemleri
24.01.2023
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI FİNAL TAKVİMLERİ HAKKINDA
9.01.2023