ANASAYFA
TANITIM
Tanıtım Broşürü
Tanıtım Videoları
Genel Bilgilendirme
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı
Türkçe
English
Türkçe
English
BÖLÜM
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Bölüm Başkanı Mesajı
Organizasyon Şeması
Türkçe
English
AKADEMİK
Akademik Kadro
Akademik Takvim
Komisyonlar
Türkçe
English
ÖĞRENCİ
Öğrenci Bilgi Sistemi
Erasmus
Standart Formlar
Aylık Yemek Menüsü
Staj
Ders İçerikleri
Kütüphane
Mezun Öğrenci Sistemi
Diploma Sorgulama
Türkçe
English
PROGRAMLAR
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi
Hakkında
Ders Planları
Türkçe
English
Gıda Teknolojisi
Hakkında
Ders Planları
Türkçe
English
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Hakkında
Ders Planları
Türkçe
English
Türkçe
English
LABORATUVARLAR
Alg Üretim Laboratuvarı
Bilgisayar Laboratuvarı
Gıda Analiz Laboratuvarı
Gıda İşleme Laboratuvarı
Histoloji ve Hematoloji Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Süt Ürünleri Uygulama Laboratuvarı
Türkçe
English
KALİTE
Bölüm Kalite Komisyonu
Bölüm Danışma Kurulu
Kalite Faaliyetlerimiz
Bölüm Kalite Komisyonu ve Akreditasyonu Çalışmaları
Türkçe
English
Kalite Koordinatörlüğü
BKYS
BKYS Giriş
BKYS Döküman
Türkçe
English
Türkçe
English
İLETİŞİM
Türkçe
English
Eğitim Bilgi Sistemi
Aday Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi
E-Posta
ANASAYFA
TANITIM
Tanıtım Broşürü
Tanıtım Videoları
Genel Bilgilendirme
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı
BÖLÜM
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Bölüm Başkanı Mesajı
Organizasyon Şeması
AKADEMİK
Akademik Kadro
Akademik Takvim
Komisyonlar
ÖĞRENCİ
Öğrenci Bilgi Sistemi
Erasmus
Standart Formlar
Aylık Yemek Menüsü
Staj
Ders İçerikleri
Kütüphane
Mezun Öğrenci Sistemi
Diploma Sorgulama
PROGRAMLAR
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi
Hakkında
Ders Planları
Gıda Teknolojisi
Hakkında
Ders Planları
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Hakkında
Ders Planları
LABORATUVARLAR
Alg Üretim Laboratuvarı
Bilgisayar Laboratuvarı
Gıda Analiz Laboratuvarı
Gıda İşleme Laboratuvarı
Histoloji ve Hematoloji Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Süt Ürünleri Uygulama Laboratuvarı
KALİTE
Bölüm Kalite Komisyonu
Bölüm Danışma Kurulu
Kalite Faaliyetlerimiz
Bölüm Kalite Komisyonu ve Akreditasyonu Çalışmaları
Kalite Koordinatörlüğü
BKYS
BKYS Giriş
BKYS Döküman
İLETİŞİM
Akademik Kadro
Üniversitemiz
>
Armutlu MYO Gıda İşleme Bölümü
Dr. Öğr. Üyesi
Emre KABİL
Meslek Yüksekokulu Müdürü
emre.kabil@yalova.edu.tr
Personel Detay
Prof. Dr.
Derya GÜROY
Gıda İşleme Bölüm Başkanı
dguroy@yalova.edu.tr
Personel Detay
Prof. Dr.
Demet AYDINOĞLU
demet.aydinoglu@yalova.edu.tr
Personel Detay
Prof. Dr.
Betül GÜROY
bguroy@yalova.edu.tr
Personel Detay
Dr. Öğr. Üyesi
Aydın Aytaç GÜRDAL
aydinaytac.gurdal@yalova.edu.tr
YÖK Akademik
Personel Detay
Dr. Öğr. Üyesi
Serhan MANTOĞLU
serhan.mantoglu@yalova.edu.tr
Personel Detay
Dr. Öğr. Üyesi
Kamil ÇELEBİ
kamil.celebi@yalova.edu.tr
Personel Detay
Öğr. Gör. Dr.
Selin KAYALI
selin.kayali@yalova.edu.tr
YÖK Akademik
Personel Detay
Öğr. Gör.
Emine BAKIR
emine.bakir@yalova.edu.tr
Personel Detay
Dr. Öğr. Üyesi
Ahmet Gökhan KESKİN
agkeskin@yalova.edu.tr
YÖK Akademik
Personel Detay