• ANASAYFA
  • TANITIM
    • Tanıtım Broşürü
    • Tanıtım Videoları
      • Genel Bilgilendirme
      • Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Programı
      • Gıda Teknolojisi Programı
      • Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı
      • Türkçe
      • English
    • Türkçe
    • English
  • BÖLÜM
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanı Mesajı
    • Sayısal Bilgiler
    • Organizasyon Şeması
    • Mevzuat
      • YÖK Mevzuatı
      • Üniversite Mevzuatı
      • Kanunlar
      • Genelgeler
      • Yönergeler
      • Senato Esasları
      • Yönetmelikler
        • YÖK Yönetmelikleri
        • Üniversite Yönetmelikleri
        • Türkçe
        • English
      • Türkçe
      • English
    • Türkçe
    • English
  • AKADEMİK
    • Akademik Kadro
    • Akademik Takvim
    • Komisyonlar
    • Türkçe
    • English
  • ÖĞRENCİ
    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Erasmus
    • Standart Formlar
    • Aylık Yemek Menüsü
    • Staj
    • Ders İçerikleri
    • Kütüphane
    • Mezun Öğrenci Sistemi
    • Diploma Sorgulama
    • Türkçe
    • English
  • PROGRAMLAR
    • Gıda Kalite Kontrol ve Analizi
      • Hakkında
      • Ders Planları
      • Türkçe
      • English
    • Gıda Teknolojisi
      • Hakkında
      • Ders Planları
      • Türkçe
      • English
    • Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
      • Hakkında
      • Ders Planları
      • Türkçe
      • English
    • Türkçe
    • English
  • LABORATUVARLAR
    • Alg Üretim Laboratuvarı
    • Bilgisayar Laboratuvarı
    • Gıda Analiz Laboratuvarı
    • Gıda İşleme Laboratuvarı
    • Histoloji ve Hematoloji Laboratuvarı
    • Mikrobiyoloji Laboratuvarı
    • Süt Ürünleri Uygulama Laboratuvarı
    • Türkçe
    • English
  • KALİTE
    • Kalite Komisyonu
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • Kalite Faaliyetlerimiz
      • Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
        • Dış Paydaşlarımız
        • Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
        • Türkçe
        • English
      • Mezun Faaliyetlerimiz
      • Öğrenci Faaliyetlerimiz
        • Öğrenci Kulüplerimiz
        • Öğrenciler İçin Uygulamalı Eğitim Etkinliği
        • Türkçe
        • English
      • Türkçe
      • English
    • Kidr 3.0
    • Raporlar
      • Akran Değerlendirme Raporu
      • Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • Türkçe
      • English
    • Türkçe
    • English
  • İLETİŞİM
  • Türkçe
  • English
  • Eğitim Bilgi Sistemi
  • Aday Öğrenci
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • E-Posta
  • Türkçe
  • English
  • Arapça
  • ANASAYFA
  • TANITIM
    • Tanıtım Broşürü
    • Tanıtım Videoları
      • Genel Bilgilendirme
      • Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Programı
      • Gıda Teknolojisi Programı
      • Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı
  • BÖLÜM
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanı Mesajı
    • Sayısal Bilgiler
    • Organizasyon Şeması
    • Mevzuat
      • YÖK Mevzuatı
      • Üniversite Mevzuatı
      • Kanunlar
      • Genelgeler
      • Yönergeler
      • Senato Esasları
      • Yönetmelikler
        • YÖK Yönetmelikleri
        • Üniversite Yönetmelikleri
  • AKADEMİK
    • Akademik Kadro
    • Akademik Takvim
    • Komisyonlar
  • ÖĞRENCİ
    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Erasmus
    • Standart Formlar
    • Aylık Yemek Menüsü
    • Staj
    • Ders İçerikleri
    • Kütüphane
    • Mezun Öğrenci Sistemi
    • Diploma Sorgulama
  • PROGRAMLAR
    • Gıda Kalite Kontrol ve Analizi
      • Hakkında
      • Ders Planları
    • Gıda Teknolojisi
      • Hakkında
      • Ders Planları
    • Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
      • Hakkında
      • Ders Planları
  • LABORATUVARLAR
    • Alg Üretim Laboratuvarı
    • Bilgisayar Laboratuvarı
    • Gıda Analiz Laboratuvarı
    • Gıda İşleme Laboratuvarı
    • Histoloji ve Hematoloji Laboratuvarı
    • Mikrobiyoloji Laboratuvarı
    • Süt Ürünleri Uygulama Laboratuvarı
  • KALİTE
    • Kalite Komisyonu
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • Kalite Faaliyetlerimiz
      • Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
        • Dış Paydaşlarımız
        • Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
      • Mezun Faaliyetlerimiz
      • Öğrenci Faaliyetlerimiz
        • Öğrenci Kulüplerimiz
        • Öğrenciler İçin Uygulamalı Eğitim Etkinliği
    • Kidr 3.0
    • Raporlar
      • Akran Değerlendirme Raporu
      • Birim Öz Değerlendirme Raporu
  • İLETİŞİM

Akademik Kadro

Üniversitemiz > Armutlu MYO Gıda İşleme Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Emre KABİL

Meslek Yüksekokulu Müdürü
emre.kabil@yalova.edu.tr
Personel Detay

Prof. Dr. Derya GÜROY

Gıda İşleme Bölüm Başkanı
dguroy@yalova.edu.tr
Personel Detay

Prof. Dr. Demet AYDINOĞLU

demet.aydinoglu@yalova.edu.tr
Personel Detay

Prof. Dr. Betül GÜROY

bguroy@yalova.edu.tr
Personel Detay

Dr. Öğr. Üyesi Aydın Aytaç GÜRDAL

aydinaytac.gurdal@yalova.edu.tr
YÖK Akademik
Personel Detay

Dr. Öğr. Üyesi Serhan MANTOĞLU

serhan.mantoglu@yalova.edu.tr
Personel Detay

Dr. Öğr. Üyesi Kamil ÇELEBİ

kamil.celebi@yalova.edu.tr
Personel Detay

Öğr. Gör. Dr. Selin KAYALI

selin.kayali@yalova.edu.tr
YÖK Akademik
Personel Detay

Öğr. Gör. Emine BAKIR

emine.bakir@yalova.edu.tr
Personel Detay

Öğr. Gör. Ahmet Gökhan KESKİN

agkeskin@yalova.edu.tr
Personel Detay


Karşıyaka Mahallesi Zafer Caddesi, Yükseköğrenim Sokak No:1 77500 Armutlu/Yalova

0 (226) 817 73 04

armutlumyo@yalova.edu.tr

www.yalova.edu.tr

YÖNETİM

  • Rektörlük
  • Genel Sekreter
  • İç Denetim
  • Daire Başkanlıkları
  • Müdürlükler

ÖĞRENCİ

  • Yerleşke
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
  • Diploma Sorgulama
  • Web E-posta Sistemi

ÜNİVERSİTEMİZ

  • Tarihçe
  • Misyon, Vizyon, Değerlerimiz
  • 2019-2023 Stratejik Plan
  • Üniversitemizi Keşfedin
  • Sayılarla Üniversitemiz
  • İletişim
2025 © Tüm hakları saklıdır. Yalova Üniversitesi