Yalova Üniversitesi
Armutlu MYO Gıda İşleme Bölümü
ANASAYFA
TANITIM
Tanıtım Broşürü
Tanıtım Videoları
Genel Bilgilendirme
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı
Türkçe
English
Türkçe
English
BÖLÜM
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Bölüm Başkanı Mesajı
Sayısal Bilgiler
Organizasyon Şeması
Mevzuat
YÖK Mevzuatı
Üniversite Mevzuatı
Kanunlar
Genelgeler
Yönergeler
Senato Esasları
Yönetmelikler
YÖK Yönetmelikleri
Üniversite Yönetmelikleri
Türkçe
English
Türkçe
English
Türkçe
English
AKADEMİK
Akademik Kadro
Akademik Takvim
Komisyonlar
Türkçe
English
ÖĞRENCİ
Öğrenci Bilgi Sistemi
Erasmus
Standart Formlar
Aylık Yemek Menüsü
Staj
Ders İçerikleri
Kütüphane
Mezun Öğrenci Sistemi
Diploma Sorgulama
Türkçe
English
PROGRAMLAR
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi
Hakkında
Ders Planları
Türkçe
English
Gıda Teknolojisi
Hakkında
Ders Planları
Türkçe
English
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Hakkında
Ders Planları
Türkçe
English
Türkçe
English
LABORATUVARLAR
Alg Üretim Laboratuvarı
Bilgisayar Laboratuvarı
Gıda Analiz Laboratuvarı
Gıda İşleme Laboratuvarı
Histoloji ve Hematoloji Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Süt Ürünleri Uygulama Laboratuvarı
Türkçe
English
KALİTE
Kalite Komisyonu
Kalite Koordinatörlüğü
Kalite Faaliyetlerimiz
Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız
Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
Türkçe
English
Mezun Faaliyetlerimiz
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Öğrenci Kulüplerimiz
Öğrenciler İçin Uygulamalı Eğitim Etkinliği
Türkçe
English
Türkçe
English
Kidr 3.0
Raporlar
Akran Değerlendirme Raporu
Birim Öz Değerlendirme Raporu
Türkçe
English
Türkçe
English
İLETİŞİM
Türkçe
English
Yalova Üniversitesi
armutlumyo@yalova.edu.tr
0 (226) 817 73 04
Türkçe
 
English
 
Yalova Üniversitesi
Armutlu MYO Gıda İşleme Bölümü
ANASAYFA
TANITIM
Tanıtım Broşürü
Tanıtım Videoları
Genel Bilgilendirme
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Programı
Gıda Teknolojisi Programı
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı
BÖLÜM
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Bölüm Başkanı Mesajı
Sayısal Bilgiler
Organizasyon Şeması
Mevzuat
YÖK Mevzuatı
Üniversite Mevzuatı
Kanunlar
Genelgeler
Yönergeler
Senato Esasları
Yönetmelikler
YÖK Yönetmelikleri
Üniversite Yönetmelikleri
AKADEMİK
Akademik Kadro
Akademik Takvim
Komisyonlar
ÖĞRENCİ
Öğrenci Bilgi Sistemi
Erasmus
Standart Formlar
Aylık Yemek Menüsü
Staj
Ders İçerikleri
Kütüphane
Mezun Öğrenci Sistemi
Diploma Sorgulama
PROGRAMLAR
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi
Hakkında
Ders Planları
Gıda Teknolojisi
Hakkında
Ders Planları
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Hakkında
Ders Planları
LABORATUVARLAR
Alg Üretim Laboratuvarı
Bilgisayar Laboratuvarı
Gıda Analiz Laboratuvarı
Gıda İşleme Laboratuvarı
Histoloji ve Hematoloji Laboratuvarı
Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Süt Ürünleri Uygulama Laboratuvarı
KALİTE
Kalite Komisyonu
Kalite Koordinatörlüğü
Kalite Faaliyetlerimiz
Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız
Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
Mezun Faaliyetlerimiz
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Öğrenci Kulüplerimiz
Öğrenciler İçin Uygulamalı Eğitim Etkinliği
Kidr 3.0
Raporlar
Akran Değerlendirme Raporu
Birim Öz Değerlendirme Raporu
İLETİŞİM
Anasayfa
>
Duyurular
>
2022-2023 AKADEMİK YILI İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK EĞİTİMİ ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU
2022-2023 AKADEMİK YILI İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK EĞİTİMİ ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU
16.09.2022 10:25:44
2022-2023 AKADEMİK YILI İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK EĞİTİMİ ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU İÇİN
TIKLAYINIZ
Son Duyurular
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Ders Programı
27.09.2023 12:01:54
Gıda Teknolojisi Ders Programı
27.09.2023 11:58:49
Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Ders Programı
27.09.2023 11:51:13
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Kayıt Yenileme İşlemleri
24.01.2023 10:50:06
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI FİNAL TAKVİMLERİ HAKKINDA
9.01.2023 10:58:02