• ANASAYFA
  • TANITIM
    • Tanıtım Broşürü
    • Tanıtım Videoları
      • Genel Bilgilendirme
      • Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Programı
      • Gıda Teknolojisi Programı
      • Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı
      • Türkçe
      • English
    • Türkçe
    • English
  • BÖLÜM
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanı Mesajı
    • Organizasyon Şeması
    • Türkçe
    • English
  • AKADEMİK
    • Akademik Kadro
    • Akademik Takvim
    • Komisyonlar
    • Türkçe
    • English
  • ÖĞRENCİ
    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Erasmus
    • Standart Formlar
    • Aylık Yemek Menüsü
    • Staj
    • Ders İçerikleri
    • Kütüphane
    • Mezun Öğrenci Sistemi
    • Diploma Sorgulama
    • Türkçe
    • English
  • PROGRAMLAR
    • Gıda Kalite Kontrol ve Analizi
      • Hakkında
      • Ders Planları
      • Türkçe
      • English
    • Gıda Teknolojisi
      • Hakkında
      • Ders Planları
      • Türkçe
      • English
    • Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
      • Hakkında
      • Ders Planları
      • Türkçe
      • English
    • Türkçe
    • English
  • LABORATUVARLAR
    • Alg Üretim Laboratuvarı
    • Bilgisayar Laboratuvarı
    • Gıda Analiz Laboratuvarı
    • Gıda İşleme Laboratuvarı
    • Histoloji ve Hematoloji Laboratuvarı
    • Mikrobiyoloji Laboratuvarı
    • Süt Ürünleri Uygulama Laboratuvarı
    • Türkçe
    • English
  • KALİTE
    • Bölüm Kalite Komisyonu
    • Bölüm Danışma Kurulu
    • Kalite Faaliyetlerimiz
      • Bölüm Kalite Komisyonu ve Akreditasyonu Çalışmaları
      • Türkçe
      • English
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • BKYS
      • BKYS Giriş
      • BKYS Döküman
      • Türkçe
      • English
    • Türkçe
    • English
  • İLETİŞİM
  • Türkçe
  • English
  • Eğitim Bilgi Sistemi
  • Aday Öğrenci
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • E-Posta
  • Türkçe
  • English
  • Arapça
  • ANASAYFA
  • TANITIM
    • Tanıtım Broşürü
    • Tanıtım Videoları
      • Genel Bilgilendirme
      • Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Programı
      • Gıda Teknolojisi Programı
      • Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı
  • BÖLÜM
    • Tarihçe
    • Misyon ve Vizyon
    • Bölüm Başkanı Mesajı
    • Organizasyon Şeması
  • AKADEMİK
    • Akademik Kadro
    • Akademik Takvim
    • Komisyonlar
  • ÖĞRENCİ
    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Erasmus
    • Standart Formlar
    • Aylık Yemek Menüsü
    • Staj
    • Ders İçerikleri
    • Kütüphane
    • Mezun Öğrenci Sistemi
    • Diploma Sorgulama
  • PROGRAMLAR
    • Gıda Kalite Kontrol ve Analizi
      • Hakkında
      • Ders Planları
    • Gıda Teknolojisi
      • Hakkında
      • Ders Planları
    • Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
      • Hakkında
      • Ders Planları
  • LABORATUVARLAR
    • Alg Üretim Laboratuvarı
    • Bilgisayar Laboratuvarı
    • Gıda Analiz Laboratuvarı
    • Gıda İşleme Laboratuvarı
    • Histoloji ve Hematoloji Laboratuvarı
    • Mikrobiyoloji Laboratuvarı
    • Süt Ürünleri Uygulama Laboratuvarı
  • KALİTE
    • Bölüm Kalite Komisyonu
    • Bölüm Danışma Kurulu
    • Kalite Faaliyetlerimiz
      • Bölüm Kalite Komisyonu ve Akreditasyonu Çalışmaları
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • BKYS
      • BKYS Giriş
      • BKYS Döküman
  • İLETİŞİM

Haberler

Üniversitemiz > Haberler
Gıda İşleme Bölümü Kalite Komisyonu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Gıda İşleme Bölümü Kalite Komisyonu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

31 Ekim 2025 Cuma
Türk Gıda Kültürü Konferansı Düzenlendi

Türk Gıda Kültürü Konferansı Düzenlendi

25 Eylül 2025 Perşembe
Gıda İşleme Bölümü Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Gıda İşleme Bölümü Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

29 Temmuz 2025 Salı
Armutlu Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Gıda Denetiminde!

Armutlu Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Gıda Denetiminde!

22 Mayıs 2025 Perşembe
Meslek Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümünde Kariyer Söyleşisi

Meslek Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümünde Kariyer Söyleşisi

16 Mayıs 2025 Cuma

FOTEG İSTANBUL 2025-17.GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ULUSLARARASI İHTİSAS FUARI’na katılım sağlandı

12 Mayıs 2025 Pazartesi
Meslek Yüksekokulumuz Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü Tarafından "Atık Yönetimi" Seminerleri Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuz Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü Tarafından "Atık Yönetimi" Seminerleri Düzenlendi

7 Mayıs 2025 Çarşamba

"Türklerde Gıda Kültürü" Konulu Seminer Düzenlendi

18 Aralık 2024 Çarşamba
Bölümümüz ile UNİFO Gıda ve Savunma Sanayii Tic. A.Ş. arasında Paydaş İyi Niyet Protokolü imzalandı

Bölümümüz ile UNİFO Gıda ve Savunma Sanayii Tic. A.Ş. arasında Paydaş İyi Niyet Protokolü imzalandı

1 Ekim 2024 Salı

Okulumuzda AFAD tarafından İnsani Yardım, Çadır Kurma ve Arama Kurtarma konularında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi

24 Mayıs 2024 Cuma


  • 1
  • 2
  • 3
  • >>


Karşıyaka Mahallesi Zafer Caddesi, Yükseköğrenim Sokak No:1 77500 Armutlu/Yalova

0 (226) 817 73 04

armutlumyo@yalova.edu.tr

www.yalova.edu.tr

YÖNETİM

  • Rektörlük
  • Genel Sekreter
  • İç Denetim
  • Daire Başkanlıkları
  • Müdürlükler

ÖĞRENCİ

  • Yerleşke
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
  • Diploma Sorgulama
  • Web E-posta Sistemi

ÜNİVERSİTEMİZ

  • Tarihçe
  • Misyon, Vizyon, Değerlerimiz
  • 2019-2023 Stratejik Plan
  • Üniversitemizi Keşfedin
  • Sayılarla Üniversitemiz
  • İletişim
2025 © Tüm hakları saklıdır. Yalova Üniversitesi